Џекпот од 540 милиона долара отишао у Луизијану

Тикет купљен у Луизијани донео је срећном добитнику целокупан добитак вредан 540 милиона долара током извлачења америчке лутрије „Мега милиони“ у петак увече, а реч је о седмом џекпоту на листи највећих добитака у историји лутрије САД.

Победнички бројеви 8, 19, 20, 55 и 73, са мегалоптицом под бројем 5, извучени су синоћ у 23 сата, а сви су се налазили на једном тикету, наведено је на сајту „Мега милиона“, преноси Ројтерс.

Лутрија „Мега милиони“ игра се у 44 америчке државе, а шансе за извлачење џекпота су на синоћном извлачењу биле један према 259 милиона, наводи британска агенција.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво