Матуранти плесали широм Србије

У тридесетак градова Србије матуранти су у 12 сати заиграли уз музику Јохана Штрауса на трговима, стадионима, улицама, школским двориштима у оквиру манифестације "European Quadrille Dance Festival".

Иако је главни циљ манифестације забава и дружење, организатори се надају и да ће ове године бити оборен Гинисов рекорд из 2011. године, када је на улицама било 33.202 матуранта.

Манифестација се одржава у Нишу, Јагодини, Зрењанину, Панчеву, Новом Саду, Смедереву, Пироту, Крагујевцу, Зајечару, Трстенику, Неготину, Крушевцу, Кикинди, Лапову, Свилајнцу, Вршцу, Ћуприји, Алибунару, Врању, Новом Пазару, Краљеву, Белој Цркви, Прокупљу, Новој Вароши, Сјеници, Ужицу, Горњем Милановцу и Врњачкој Бањи, а ове године су им се придружили матуранти из Малог Зворника и Чоке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије