Пољубац с Рикијем платила 90.000 долара

На једној добротворној манифестацији у Бразилу, Ана Паола Диниз платила је 90.000 долара за пољубац са славним латино заводником, а сав новац је уплаћен у хуманитарне сврхе.

Ана Паола Диниз дала је 90.000 долара за пољубац са славним латино заводником Рикијем Мартином, односно понудила је највише новца на аукцији интернационалне непрофитне организације која помаже оболелима од вируса ХИВ, "amfAR", у Сао Паулу.

Рики се прилично уживео у пољубац, према дотичној, која се бави узгајањем паса.

Другим речима, певач се потрудио да се Ани прописно одужи за дату суму, иако је опше познато да је Мартин хомосексуалац.

„Знам да сам атрактиван и мушкарцима и женама. Сви смо људи с емоционалним и сексуалним потребама“, открио је 44-годишњи Рики, који, упркос годинама, изгледа боље него већина његових млађих колега.

Међу славним личностима које су присуствовале манифестацији били су супермодели Наоми Кембел и Кејт Мос, као и дизајнер Марк Џејкобс.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара