Читај ми!

Врњачка Бања, пољубац од 68 минута па просидба!

Поводом прославе Светог Трифуна на чувеном Мосту љубави у Врњачкој Бањи награду за најдужи пољубац освојили су Ирена Алурац и Ђорђе Божић, који је своју девојку и запросио. Пољубац је трајао 68 минута!

Пред великим бројем посматрача и по предивном времену за ово доба године, у Врњачкој Бањи, седми пут је одржано такмичење у најдужем пољупцу. 

Пољупци су „прштали“ на све стране. Докле год је поглед допирао, заљубљени парови у загрљају, трудили су се да освоје вредне награде за најдужи пољубац, најстарији и најатрактивнији пар.

Победници у категорији најдужи пољубац су 24-годишња Ирена Алурац и две године старији Ђорђе Божић из Крушевца, који су четврту годину заредом победници у такмичењу за најдужи пољубац.

После победе Ђорђе је своју девојку и запросио.

„Ја сам то хтео да урадим и прошле године, али је она завршавала школу и нисмо били спремни, па сам решио да то буде на данашњи дан“, објаснио је Ђорђе свој романтични поступак који је за Ирену био изненађење.

Ирена и Ђорђе поставили су рекорд 2015. године у најдужем пољупцу који износи 101 минут. Победили су 2013. и 2014. године, а на Мосту љубави се такмиче укупно пети пут.

У категорији најатрактивнији пар, победили су Марија Николов и Ђорђе Јефтић из Краљева, док је најудаљенији пар Валентина и Небојша Лазић, дошао из Старе Пазове, а то је уједно и најстарији пар са 52 године.

Вредне награде, мобилни телефони, велнес викенди, сваровски накит, интимно рубље, привукле су до сада највећи број парова, укупно их је било 19.

Горан Каравесовић из Туристичке организације Врњачке Бање, рекао је цела прича покренута у знак сећања на Десанку Максимовић и њену љубав према Врњачкој Бањи.

„Драго ми је што је било оволико интересовање, како медија, тако и посетилаца и надам се да ће следеће године, пољубац трајати још дуже“, каже Каравесовић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара