Присетио се сопственог идентитета после 30 година

Канађанин који је нестао пре 30 година пошто је доживео амнезију изненада се сетио свог идентитета и ускоро ће бити поново спојен са својом породицом, објавили су данас канадски медији.

Едгар Латулип је имао 21 годину кад је пре 30 година нестао из дома за особе са специјалним потребама у провинцији Онтарио, пренео је Би-Би-Си.

Он се затим укрцао у аутобус, али је онда доживео повреду главе од које је, како полиција верује, изгубио памћење.

Латулип је деценијама живео на подручју Нијагариних водопада под другим идентитетом пре него што је почео да доживљава повремене и нагле повратке сећања.

Он је то испричао социјалној радници, споменувши јој презиме Латулип, а кад је она то проверила, установила је да је још пре више деценија пријављен нестанак једне особе са тим презименом.

ДНК тестом је потврђен прави идентитет Едгара Латулипа.

Едгарова мајка Силвија Вилсон је за канадски лист Рекорд изјавила да је шокирана вешћу.

Према подацима из Мреже за нестале Северне Америке, Едгар Латулип има менталну доб дванаестогодишњака.

Вилсонова је изјавила да је имала проблематичан однос са својим најстаријим сином Едгаром, али је додала: „Желим да разговарам са њим и да му помогнем како год будем могла. Само желим да га видим“.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара