Поклон-пакет за кандидате за Оскара садржи и „вампирско подизање груди“?

Глумци и режисери номиновани за Оскара ове године добиће ваучере за плаћени десетодневни пут у Израел у појединачној вредности од 55.000 долара, као део поклон-пакета који се даје кандидатима за ту награду. Пакет између осталог садржи и „вампирско подизање груди“, при чему се користи сопствена крв пацијента за „леп деколте без импланата“.

Поклон-пакет за кандидате за Оскара садржи и „вампирско подизање груди“? Поклон-пакет за кандидате за Оскара садржи и „вампирско подизање груди“?

Ваучере ће добити 26 кандидата за Оскара и домаћин церемоније доделе, а укупна вредност им је 1,5 милиона долара.

Сваки ваучер покрива лет авионом у првој класи и хотелске трошкове у хотелу са пет звездица за две особе.

Они ће моћи да одседну у хотелима попут „Валдорф Асторије“ у Јерусалиму (велика слика изнад), који је недавно рангиран као седми најбољи на Блиском истоку, где апартмани стају и 2.000 долара за ноћ.

Израелски лист Хаарец пише да је пут у Израел најскупљи поклон у пакету, који вреди укупно 200.000 долара.

Израелски министар туризма Јарив Левин рекао је да је циљ поклона да холивудске звезде „доживе Израел из прве руке, а не кроз медије“.

У случају да одлуче да уновче ваучере, њихова посета ће имати „огроман одјек међу милионима њихових обожавалаца и на друштвеним мрежама“, истакао је министар.

Међу сретним добитницима који би могли да разгледају Тел Авив и шетају улицама старог града у Јерусалиму, су Мет Дејмон, Кристијан Бејл и и Кејт Винслет.

У поклон-пакету је и петнаестодневна шетачка тура по Јапану и могућност да се изнајмљује аутомобил марке „ауди“ током једне године.

Пакет између осталог садржи и „вампирско подизање груди“ (vampire breast lift), нови метод доктора Чарлса Ранелса, при чему се користи сопствена крв пацијента за „леп деколте без импланата“.

Луксузни пут у Израел делимично финансира израелска влада у нади да ће филмске звезде засенити извештаје о проблемима са којима је земља суочена, коментаришу светске агенције.

Израел већ дуго тражи начина да превазиђе бојазан страних посетилаца због безбедносне ситуације, имајући у виду деценијски сукоб са Палестинцима и да нови талас насиља траје већ пет месеци.

Силвестер Сталоне је 2014. године за време рата у Појасу Газе потписао произраелску петицију, а Леонардо Дикаприо је већ био у Израелу 2010, када је посетио своју тадашњу девојку топ модел Бар Рефаели.

Један од Сталонеових ривала за најбољу споредну мушку улогу је Марк Рајланс, пропалестински активиста у Великој Британији, који можда неће хтети да дође у Израел.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара