Скијање на Менхетну? Зашто да не!

Након што је снежна мећава "Snowzilla" погодила источни део САД, на „Јутјубу“ се убрзо појавио видео-снимак на коме двојица Њујорчана возе сноуборд и скијају се улицама Менхетна.

Прошлог викенда у Њујорку је нападало рекордних 63 центиметара снега, што је приморало градске власти да забране саобраћај на улицама.

Према Хафингтон посту, непосредно пре него што је проглашена забрана, двојица познатих Јутјубера, Кејси Нистат и Џеси Веленс, искористили су дебели снежни покривач како би градске улице претворили у скијашки центар.

Видео-снимак, који је забележио већ више од 4,5 милиона прегледа, приказује Нистата и Веленса како клижу снежном градском стазом уз песму Френка Синатре, New York, New York.

Двојица младића су снимање тог видео-клипа, под називом Snowboadring with the NYPD, остварили помоћу неколико камера, штапова за селфије, џипа, дрона и па чак и припадника реда.

Америчке медије преплавиле су фотографије градова и пејзажа под снегом, међу којима је велику популарност стекла слика на којој једна жена прави Снешка Белића на Тајмс скверу.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво