Украо и прогутао златни ланчић, а полиција га најела бананама

Полиција у Индији је посегла за необичним методом како би приморала лопова да „врати“ златни ланац који је украо и прогутао током бега – натерала га је да поједе 40 банана.

Приведени мушкарац је негирао да је отргао ланчић са врата жене у једној улици у Мумбају, али је рендгенски снимак јасно показао да лаже. Пошто испирање желуца није дало никакав резултат, лекари су предложили операцију, што је полиција одбила, с образложењем да би то било превише скупо.

„Морао је да поједе више од 40 банана за само један дан“, рекао је за АФП Шанкар Данаваде, портпарол полиције у Мумбају.

Он је додао да је 28-годишњи лопов, који је у петак изведен пред суд, био приморан да сам опере и дезинфикује златни ланац.

Према писању листа Хиндустан тајмс, то није први пут да полиција користи „технику са бананама“.

Прошлог јула, један лопов је, такође, био принуђен да прогута неколико десетина банана и испије неколико литара млека помешаног са лаксативом како би вратио украдени комад накита.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара