Лудница у САД – сви уплаћују лото због премије од 675 милиона долара!

Након што ни у прошлом колу америчке лутрије „Пауербол“ нико није погодио праву комбинацију бројева за добитак од 500 милиона долара, џекпот је нарастао на чак 675 милиона долара, што је највише у историји лутрије!

Како су изјавили из „Америчке лутрије“, за наредно коло продато је чак 300 милиона листића.

„То је десетоструко више него што просечно продамо. Уверени смо да ће џeкпот овај пут бити освојен, с обзиром на велики број играча који учествују у његовом извлачењу. Ово је највећи добитак свих времена у свету“, рекла је Кели Крип, портпаролка „Америчке лутрије“.

„Пауербол“ (Powerball) је најпопуларнија наградна игра ове компаније. Игра се два пута седмичном, средом и суботом, а уколико нико не погоди праву комбинацију бројева (пет белих куглица међу 69 и црвени допунски број који се крије међу 26 куглица у другом бубњу), главна награда се повећава.

Игра се у америчке 44 државе, Порторику и Америчким Девичанским Острвима.

Како преноси Си-Ен-Ен, џекпот је последњи пут извучен 7. новембра 2015. године, што је 17 извлачења без победника.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се