Добила отказ зато што је „превише привлачна“

Елеонора Вербицкаја радила је као службеница у руској Канцеларији за прекршаје, где је добила отказ због непримерених фотографија и видео-снимка из једног ноћног клуба. Њен адвокат, међутим, каже да је прави разлог тај што је Елеонора „превише привлачна“.

Иначе, бивша руска службеница радила је поред државног посла и као ди-џеј у познатим клубовима у Санкт Петерсбургу.

Иако су је, како каже, њени шефови недавно јавно похвалили и рекли јој да су веома задовољни њеним радом, Елеонора је неколико дана након тога на свом столу затекла писмо у којем је било написано да је добила отказ.

Када је упитала зашто, речено јој је да су разлог њене фотографије и снимак из ноћног клуба на којима је, најблаже речено, оскудно обучена.

Њен адвокат Максим Јушин истакао је да је Елеонора нелегално добила отказ јер је била „превише привлачна“.

„Према руском закону она није урадила ништа погрешно. Ово је више питање морала“, објаснио је Јушин, додајући да се његова клијенткиња никада није на послу појавила непримерено обучена, као и да су фотографије направљене у њено слободно време.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара