Гасили пожар на погрешном авиону?!

Ватрогасци на једном кинеском аеродрому у јужном делу државе муњевито су реаговали на пријаву пожара на авиону, али су пеном засули погрешну летелицу што је њен полазак одложило за око 10 сати, преноси агенција АП.

Aгенција наводи да је на аеродрому у Фужоу посада једног авиона пријавила варничење на летелици на шта је осам ватрогасних кола реаговало хитно и полило авион који се спремао за полетање огромном количином пене за гашење ватре.

Проблем је био у томе што су ватрогасци погрешили авион те су интервенцију извршили на погрешној летелици, пуној путника и спремној за полетање.

Грешка је брзо исправљена па је интервенција поновљена и на авиону чија је посада пријавила проблеме, али је лет авиона који је грешком покривен пеном одложен чак 10 сати, јер су извршене безбедносне провере, односно да ли је пена оштетила моторе.

Због инцидента је померено укупно 30 летова, саопштено је из управе аеродрома који се извинио путницима због погрешне интервенције ватрогасаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара