У Лондону спавају са лавовима

Сви који су икада сањали да оду на сафари, од данас могу то да остваре, и то без путовања у далеке земље – под условом да живе или бораве у престоници Велике Британије.

Зоолошки врт у Лондону почео је да прима резервације за ноћења у једној од девет дрвених колиба, постављених у близини кавеза са угроженим азијским лавовима.

Ноћење у “соби с погледом на лавове” кошта 378 фунти (525 евра) за једну, а 558 фунти за две особе.

У цену је укључено једно пиће, као и вечера, доручак и организована шетња парком у време када нема посетилаца.

Учесници овог “„мини сафарија”“ моћи ће, такође, да присуствују и вечерњем храњењу животиња.

Заинтересовани ће целе године, осим у јануару, моћи да резервишу највише до шест ноћења у зоо-врту. Понуда важи за одрасле, али и за децу.

Азијски лавови, који су мањи од афричких, говото су истребљени ловом. Захваљујући напорима конзерватора, данас их око 500 живи у дивљини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво