Бивши министар породио жену изнад Алжира

Филип Дуст-Блази, бивши министар спољних послова Француске, по вокацији кардиолог, асистирао је при порођају једне жене у летелици „Ер Франса“.

Мало је оних који могу да се похвале да им је при рођењу промогла нека важна особа.

Једна од њих је девојчица рођена у авиону током лета на релацији Н'Џамене-Париз, а која је дошла на свет уз помоћ бившег француског министра спољних послова Филипа Дуст-Блазија, саопштила је француска авио-компанија „Ер Франс“.

Како преносе француски медији, беба је рођена у тренутку када се летелица налазила изнад Алжира, два сата пре слетања на париски аеродром „Шарл де Гол“.

Трудној жени су приликом порођаја асистирали једна путница и Дуст-Блази, који је кардиолог по вокацији и који се у својству помоћника генералног секретара Уједињених нација враћао са конференције Светске здравствене организације.

„Ер Франс“ не предвиђа никаква ограничења за труднице, а њене посаде су обучене да помажу при порођају.

Француски авио-превозник, међутим, подсећа да се рођењем у неком од његових авиона не стичу никакве погодности у погледу куповине карата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара