Читај ми!

За најбољим пријатељем и у залеђено језеро

Ловац Јонас Лунд ризиковао је свој живот да би ослободио свог пса Рокија, који je остао заробљен у залеђеном језеру.

Снимак Јонасовог забринутог викања и потом уласка у ледену воду и пливања до Рокија направила је камера на његовом рамену, пошто Швеђанин воли да снима своје ловачке авантуре.

Јонас је ловио лосове, а један од њих га је спазио и побегао у залеђено језеро. Роки је одмах почео потеру, али је лос успео да преплива и попне се на острвце док је Роки остао заробљен у леду.

Почетак снимка показује Јонаса како помоћу ГПС трагача тражи и дозива свој пса. Када је стигао до језера спазио је Рокија и брзо бацио опрему и утрчао у ледену воду, ломећи лед и пробијајући се до свог најбољег пријатеља.

Када га је коначно ослободио, Роки је био спреман да настави потеру, али га је Јонас чврсто држао, не дозвољавајући му да макне.

Широм Шведске и на друштвеним мрежама, људи хвале Јонасов поступак и љубав према свом љубимцу, посебно што је могао и сам да се зароби у грању или леду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се