Читај ми!

Као близанци, а први пут се у животу видели

Нил Томас Даглас имао је шта да види када се укрцао на лет од Глазгова до Галвеја. Поред њега је сео његов двојник ког је видео први пут у животу, а обојица су одмах праснули у смех.

Упркос томе што се никада пре нису срели, Нил Даглас и Роберт Стирлинг могли би без проблема да прођу као рођена браћа. Наиме, двојица брадоња упознали су се на „Рајанеровом" лету од Глазгова до Галвеја, када је Нил затекао Роберта на свом седишту.

Сусрет је започео обостраним смехом, а убрзо су им се придружили и околни путници.

„Када сам пришао свом седишту видео сам да неко већ седи у њему. Када је подигао главу и погледао ме, рекао сам себи: 'Па, овај човек личи на мене'. Одмах смо почели да се смејемо. Морали смо да направимо селфи“, испричао је Даглас.

Али ту није крај. Иако су се после лета поздравили и растали, случајности су се наставиле пошто су се пријавили у исти хотел у Галвеју.

„Касније те вечери, отишао сам у паб и, гле чуда, ту је био мој близанац. Поново смо се исмејали, али смо овај пут попили и пиво“, рекао је Даглас.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара