Читај ми!

Седмица од два милиона евра уплаћена на Звездари

Дугоочекивана „седмица“, која је извучена у 84. колу игре на срећу Лото, донела је добитнику чак 2.050.000 евра, односно тачно 243.827.775,00 динара, саопштила је вечерас Државна лутрија Србије.

Играч, који је у једној од 10 уплаћених Лото и Лото плус комбинација погодио бројеве 5, 8, 16, 18, 20, 26, и 29, за овај двомилионски добитак уплатио је 720 динара, с обзиром на то да је одиграо и један џокер број.

Листић је уплаћен на Звездари, на уплатном месту Државне лутрије Србије, у Булевару Краља Александра 125.

Иако је Београд најсрећнији град када су у питању премије са седам погодака, јер су на његовој територији уплаћена чак 32 добитна листића, ово је тек други пут да је добитник уплату извршио на општини Звездара, наводи се у саопштењу.

Друга седмица ове године ипак је мало нижа од претходне из 33. кола, која је износила 2.517.097 евра, подсећају из Државне лутрије.

„Надамо се да ово није крај великим премијама у овој години, јер нас у следећем колу очекује гарантовани добитак за седмицу од 35 милиона динара, али и премије Лото плус од 150.000 евра и Џокер од 30.000 евра“, додаје се у саопштењу Државне лутрије Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво