Читај ми!

Нисам ја, возио је мој пас!

Возачи често смишљају најневероватније изговоре како би се оправдали пред полицијом када их она заустави због непрописне вожње, али објашњење које је дао Американац Релифорд Купер превазилази свачију машту. Наводно, крив је био његов љубимац!

Нисам ја, возио је мој пас! Нисам ја, возио је мој пас!

Младић са Флориде, ког је полиција привела због вишеструких саобраћајних прекршаја, казао је не трепнувши да је за воланом био његов пас, преноси Танјуг.

Возећи под утицајем канабиса и алкохола, 26-годишњи Купер је своју „дивљу“ вожњу завршио ударивши у фасаду једне куће. Желећи да побегне полицији, сакрио се у оближњој цркви из које су га верници убрзо избацили.

Након што је ухапшен, пијани возач је сву кривицу свалио на свог пса.

Како преносе амерички медији, Купер је током саслушања у полицијској станици тврдио да је његов пас био за воланом и да је искочио из аутомобила када је возило ударило у кућу.

Да је посреди невероватна измишљотина, полиција у то никада није посумњала, али се, ипак, запитала да ли је пас био у колима, те да ли он упоште постоји.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво