Читај ми!

Неки лете, а неки завијају на Месец!

Групно завијање на Месец, на коме је постигнут нови светски рекорд - чак 464 особе су „чопоративно“ то учиниле – одржано је у Бедфордширу, у Енглеској.

На отварању „Хаула“ (Howl), новог парка у Енглеској, стотине посетилаца, мањи број и обучен у костиме вукодлака, срушило је светски рекорд у категорији највеће групе људи која, попут вукова, завија на Месец, пренела је агенција Фена.

На такмичењу је учествовало 464 љубитеља ноћи вештица, али и као код обарања других светских рекорда, и у овом су постојала правила - сви такмичари су морали да гледају у једном правцу и завијају најмање један минут.

Претходни рекорд је држала група од 296 студената Универзитета „Сент Клауд“ из Минесоте, постављен 2013.

„Један од најважнијих делова парка се зове 'Тама' и у њему постоје и вукодлаци, из чега се родила идеја да се постави нови светски рекорд у завијању на Месец“, рекао је организатор такмичења Мет Хист.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се