Читај ми!

Земља се отворила у Хертфордширу!

У једној од прометних улица градића Сент Oлбанс у Хертфордширу, преко ноћи је настао кратер пречника 20 метара.

Улица у којој се отворио кратер густо је насељена, па је због предострожности евакуисано најмање 10 особа. Нико није повређен.

Портпаролка округа Хертфордшир, на истоку Енглеске, изјавила је за Индепендент да су градске службе у понедељак биле обавештене о малој рупи која се појавила на том месту.

Међутим, пре него што су надлежне службе данас пре подне стигле да изађу на терен на заказану интервенцију, грађани су рано јутрос, око 1.30 после поноћи, јавили полицији и ватрогасцима да је на том месту сада огроман кратер.

Становници улице у којој се појавила огромна рупа имају проблем јер не могу да иду на посао, нити деца у школу, а и инсталације су прекинуте.

Из градске управе нису прецизирали колико ће трајати поправак улице, па су становницима саветовали да пронађу алтернативни смештај.

Ово није изолован случај изненадних појава великих кратера. Овакве рупе се појављују на теренима где се налазе мекше стене испод површине земљишта. У већини случајева и подземне воде постепено нагризају земљиште, што је разлог за такве појаве.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара