Читај ми!

Побегли из обданишта јер су код куће боље играчке!

Полиције три града на југозападу Пољске трагале су за двојицом петогодишњака из Шемјановица који су неопажено побегли из обданишта да би на њих случајно у граду набасао један полицијски официр коме су признали да је у обданишту досадно, а код куће имају боље и забавније играчке.

Побегли из обданишта јер су код куће боље играчке! Побегли из обданишта јер су код куће боље играчке!

Васпитачице су приметиле да на игралишту недостају два дечкића у среду око 11 сати, а готово два сата покушавале су да бегунце пронађу саме да би на крају позвале полицију. У потрагу су одмах кренуле патроле из Шемјановица, Битома и Катовица, преноси Бета.

Током послеподнева их је слуајно приметио један полицијски официр, како здрави и весели лутају по граду.

„Дечаци су му рекли да им је било досадно. Отишли су да се играју на друга игралишта, пошли су да позову друга да им се придружи, али пошто га није било код куће једноставно су шетали градом“, рекао је телевизији ТВН24 портпарол полиције у Шемјановицама Војћех Мадеј.

Данас су у обадниште дошле контроле и социјални радници да истраже како је могуће да им деца тако побегну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара