Читај ми!

Венчање пуно суза, отац и очух за пример

Разводи се најчешће не завршавају на фин начин, а бивши супружници често се понашају као зараћене стране, а очуси и маћехе не успевају да успоставе нормалан однос са децом. Међутим, има примера где је потпуно друга ситуација, а ово је једна од њих.

„Узмите марамице, требаће вам“, почиње са причом Делаја Блекбурн, фотограф на једном венчању на ком главне звезде нису били младенци, већ отац и очух младе.

Тод Бахман, отац младе Британи, довео је ћерку до почетка стазе којом је требало да је отпрати до свештеника. Одједном је стао, прекинуо церемонију и, док су званице све са чуђењем пратиле, отишао до Британиног очуха и довео га до своје ћерке.

Тада су је обојица, по један са обе стране, испратили до младожење и свештеника.

„Нико није остао равнодушан. Свима су очи засузиле. Породице су онакве каквим их направимо. Мислите на своју децу, а не на свој его. Честитам, Тоде, што си показао својој деци шта је права љубав према њима“, написала је Делаја на свом Фејсбук налогу.

Фотографије и прича су подељени више од 430.000 пута, а „лајковало“ их је чак милион људи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије