Читај ми!

Окршај екстремних спортиста испод „Газеле“

Испод београдског моста „Газела“ око 80 екстремних спортиста одмерило је снаге у вожњи ролера, скејта и бицикла током осмог Међународног фестивала екстремних спортова „Победник Београда“.

На фестивалу је учествовало око 80 такмичара, а за разлику од претходних година када је углавном организован у Скејт парку, ове године организатори су се одлучили да манифестацију преселе на знатно урбанију локацију, преноси Танјуг.

„Фестивал је у почетку организован на улици и у Скејт парку, а сада смо коначно нашли место где можемо да се такмичимо у знатно урбанијој средини. Такмичари могу да се опробају у три дисциплине, а то су 'фристајл' вожња скејтборда, ролера и БМX-а. Утисци људи су веома позитивни и сигурно најбољи догађај у Србији што се тиче екстремних спортова“, рекао је Славиша Живковић организатор „Победника Београда“ и један од најбољих српских возача ролера.

У јакој конкуреницији такмичара из Европе и региона у категорији скејтбординга прво место поделили су Марсел Ригер (Аустрија) и Стефан Радић (Нови Сад), у ролерблејдингу прво месту поделили су Крис Силађи (Мађарска) и Славиша Живковић (Београд). Најбољи у 'фристајл' вожњи БМX-ом били су Христо Илијев (Бугарска) и Томислав Радић (Хрватска).

Заљубљеници у екстремне спортове су први пут ове године имали прилику да пре главног надметања учествују у Инстаграм такмичењу за најбољи видео-клип у трајању до 15 секунди.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије