Читај ми!

Топлес девојке ће ускоро бити протеране са Тајмс сквера?

Позамашна попрсја, високе штикле и "N" и "Y" на задњицама голишавих лепотица све више иритирају гувернера државе Њујорк, Ендрјуа Куома и градоначелника Велике јабуке Била де Блазиа, који желе да „нестану“ са Тајмс сквера.

Топлес девојке ће ускоро бити протеране са Тајмс сквера? Топлес девојке ће ускоро бити протеране са Тајмс сквера?

Оне се шетају са осликаном америчком заставом на голим грудима и фотографишу се за новац с туристима на чувеном њујоршком Тајмс скверу.

Ове „уличне уметнице“, како воле да се представљају, наилазе на све већи отпор у јавности, а њихово позамашно попрсје, високе штикле и "N" и "Y" на задњици све више иритирају гувернера државе Њујорк, Ендрјуа Куома.

Он жели да оне оду и то што пре са трга.

„Сматрам да је то што раде илегално и да треба да применимо закон и да почистимо све то. И то ћемо учинити“, обећао је Куомо на локалној телевизији NY1.

„То је озбиљна ствар. Подсећа ме на време када је Тајмс сквер био озлоглашено место“, додао је он.

Пре него што је постао трг на ком туристи из свих крајева света долазе да се сликају испред облакодера прекривених светлећим рекламама, Тајмс сквер је био место препродаје дроге и проституције, две „трговине“ које су се несметано одвијале испред порнографских биоскопа, стриптиз клубова и других сумњивих локала.

За протеривање голишавих лепотица са Тајмс сквера је и градоначелник Велике јабуке Бил де Блазио: „Туристи и грађани Њујорка имају право да пролазе тим делом града без да их малтретирају голе жене“.

„Погрешно, једноставно погрешно. Уопште ми се не свиђа ситуација на Тајмс скверу“, додао је он.

Де Блазио је ове недеље оформио посебну радну групу са задатком да размотри начин како да се реши овај „проблем“.

Правни стручњаци наводе да је главно питање да ли понашање топлес девојки представља „улични перформанс“ заштићен Првим амандманом или комерцијалну активност која се може законски регулисати.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се