Читај ми!

Џиновска ајкула уловљена код Аустралије

Огромна тигар-ајкула уловљена је код обале Новог Јужног Велса у Аустралији. Геоф Брукс из организације "Positive Change for Marine Life" поставио је две фотографије на „Фејсбуку“, питајући да ли неко има више информација о убијеној грдосији.

Брукс је рекао да је њему прво речено да је ајкула (неки медији тврде четири, а неки шест метара дугачка) ухваћена код плаже Седам миља током викенда, након што је издата наредба надлежних власти да се убије јер је утврђено да је одговорна за један напад.

Међутим, Брукс је касније навео и да је лист Northern Star пренео причу рибара Метјуа, који тврди да је он уловио џиновску ајкулу пре неколико недеља.

„Ја сам одговоран за хватање рибе и фотографисање. Борио сам се са чекићаром мало мањом од два метра када је тигар-ајкула изронила и пригутала је“, рекао је Метју за аустралијски лист.

Метју каже да то чак није највећа тигар-ајкула коју је видео и да има још већих примерака у води.

„Ја сам увек близу воде. Што на њој, што у њој. Верујте ми, има још доста већих примерака тигар-ајкула“, рекао је Метју.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије