Читај ми!

Нестајали им љубимци, а онда открили џиновског питона у комшилуку

Становници округа Ворен у Мисурију коначно су открили кривца за нестанак њихових домаћих животиња из дворишта. Питон од четири и по метра, тежак 80 килограма, који је највероватније пуштен из неког тераријума.

Полин Хорстданијел је у свом дворишту око два ујутро пронашла змију када је њен пас почео да лаје усред ноћи. Срећом, њен љубимац није прошао као остали јер је реч о бернардинцу, који је био превелики залогај.

„Била сам престрављена. Пробудила сам мужа. Звали смо локалног стручњака за змије, али он тренутно није био у граду“, каже Полин.

Њих двоје су позвали комшију који је након два пуцња сачмаром убио змију.

„Испрва сам хтео да ухватим змију, све док заправо нисам видео колика је. Онда сам одлучио да не ризикујем са толиком животињом“, каже њихов комшија Демент, додајући да му је изузетно жао што је морао да убије змију, која је досад одговорна за нестанак два пса и три кокошке.

Према његовим речима, кривац за све није змија, која је на крају испаштала, већ њен власник, јер ако је већ хтео да је се реши, требало је да позове надлежну службу или локални зоолошки врт, а не да је само остави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи