Читај ми!

Принудно слетање насред ауто-пута

Пилот малог авиона који је морао да принудно слети није имао много избора – шума или претрпан ауто-пут.

Авиону је отказао мотор и морао је да слети на ауто-пут са веома густим саобраћајем код „Стафорд тауншипа“ у Њу Џерзију, у САД. Многи од возача аутомобила и путника у њима нису били свесни драме која се догађа изнад њихових глава, све док им авиончић није прелетео тик изнад крова.

Пилот је показао запрепашћујуће умеће и хладнокрвност и, маневришући изнад десетина аутомобила у покрету, успио је да слети између две саобраћајне траке ауто-пута, пише британски Мирор.

Све је прошло у најбољем реду, осим што је инструктор (падобранских скокова са великих висина) који је био у авиону са полазницима курса, задобио посекотине по руци.

Представник за односе с јавношћу локалне полиције каже да су полазници школе падобранских скокова добро прошли, као и возачи аутомобила који су се затекли на месту слетања.

Још је веће чудо што ни авион није претрпео већа оштећења. Ауто-пут је након тога био само делимично затворен, једна трака и то на сат и по, док је обављена истрага.

Инцидент даље испитује Савезна ваздухопловна администрација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се