Читај ми!

Херој дана, полицајац који је певао девојчици успаванку након трагичне несреће

Полицајац у Колораду Ник Страк прославио се преко ноћи, пошто је након извлачења шест људи из аутомобила узео у наручје малу девојчицу и певао јој успаванку како не би гледала свог оца који није преживео несрећу.

Страк је био међу првима из брајтонске полиције који су стигли на место несреће. Затекли су преврнути аутомобил из ког су, заједно са ватрогасцима, извукли шесторо људи. Једно дете и одрасла жена хитно су превезени у болницу, док је троје деце пребачено амбулантним колима.

Када су извукли малу девојчицу, Страк ју је узео у наручје и удаљио се од аутомобила како не би гледала извлачење свог оца који, нажалост, није преживео.

Почео је да јој пева песму коју иначе пева својој двогодишњој кћерци када се повреди или је тужна.

„Својој кћерци, када падне или се повреди, почнем да певам 'Twinkle, Twinkle Little Star'. Хтео сам да је умирим и скренем јој мисли са трагедије којој је присуствовала. Убрзо након што сам почео да јој певам, смирила се“, описао је Страк свој поступак након несреће.

Пролазница Џесика Матријус извадила је фото-апарат и овековечила сцену.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара