Читај ми!

Напио се, заспао и завршио у другој држави

Британац Џордан Адамс отишао је са својим пријатељима преко викенда у Минхен. Након „веселе“ суботње вечери, која је укључивала доста алкохола, одвојио се од друштва и завршио у пртљагу аутобуса. Ујутру се пробудио у Швајцарској.

Џордан вероватно никада неће заборавити свој туристички одлазак у Минхен који се несвесно, или боље речено бесвесно, претворио у обилазак Швајцарске, пишу британски медији.

Након изласка и забављања, одвојио се од друштва, па је одлучио да је најбоље да се врати у апартман. Завршио је у пртљажнику аутобуса, а како је то успео заувек ће остати мистерија. Ујутру га је пробудио бесни возач аутобуса.

„Псовао је и био веома љут. Изашао сам напоље и почео да примећујем знакове за Цирих. У оном бунилу сам помислио да се можда тако не зове неки део Минхена. Ипак, онда сам угледао заставу Швајцарске и дивне пејзаже и схватио да сам у другој земљи“, присећа се Џордан.

Додатни проблем било је што је био слепи путник, па није имао ни пасош, друге личне документе, чак ни мобилни телефон. Срећом, каже да је полиција била пуна разумевања и да су га након провере отпратили назад у Немачку.

Ипак, овај пут су га послали возом. Што је сигурно, сигурно.

Морао је и да објасни супрузи шта се десило, пошто је она само знала да је са друштвом отишао на викенд у Немачку.

„Није била срећна. Понекад када изађем заиста сам као ноћна мора, али овако нешто ми се никада није десило. Документе и мобилни сам намерно оставио у апартману да их не изгубим. Када сам се вратио у Минхен, пријатељи су ми објаснили да је клуб у ком смо били удаљен од апартмана мање од 100 метара. А ја сам због тога пропутовао 640 километара“, прича Џордан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије