Читај ми!

Изгледа чудно, али овако се премештају слонови

Три афричка слона остала су заробљена у шуми окруженој насељима у Обали Слоноваче. Због чињенице да су им појели велике површине усева, оштетили неколико кућа и повредили неколико људи, мештани нису знали шта друго да ураде сем да се реше слонова.

Срећом, прва опција убијања слонова одбачена је након што је Међународни фонд за добробит животиња апеловао да се ове величанствене животиње преселе на другу локацију.

Иако изгледа потпуно невероватно, најбољи и најбезбеднији начин за транспортовање слонова је окретање наглавачке и подизање за све четири завезане ноге.

Читава операција измештања животиња, од почетка и проналажења до омамљивања и селидбе, снимљена је и постављена на Јутјуб.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара