Читај ми!

Фотограф овог лава једва извукао живу главу

Пакистански природњачки фотограф Атиф Саид направио је фантастичну фотографију лава на сафарију неколико тренутака пре него што је велики мужјак скочио и почео да га јури.

Атиф Лава је фотографисао на сафари парку близу Лахореа. Док је пролазио џипом, приметио је одраслог мужјака у високој трави. Не желећи да пропусти прилику, Атиф је одмах искочио из возила и уперио објектив.

Међутим, звук зумирања објектива привукао је пажњу велике мачке, која се узбудила и отворила чељусти.

Кренуо је ка њему, а Атиф, у тренутку несвестан опасности и са жељом да овековечи моменат, сачекао је још мало и направио фотографију.

Онда се окренуо и потрчао на џипу. Каже да му је лав пришао на не више од три метра пре него што је ускочио у возило.

„Када сам се нашао у џипу почео сам да се смејем. Али касније када сам мало размислио схватио сам да сам за длаку извукао живу главу“, истиче Атиф, који је након тога обећао себи да неће ризиковати ако се следећи пут нађе у сличној ситуацији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво