Читај ми!

Кад сакријеш новац од самог себе...

Читаве две године један заборавни осамдесетпетогодишњак из Стараховица, места на југу Пољске, покушавао је да се сети где је у стану сакрио животну уштеђевину, да би му је на крају за тили час нашли полицајци које је позвао уверен да је покраден.

Заборавност декице је претила да посвађа породицу, зато што је након две године безуспешних покушаја да нађе злоте у вредности од 12.500 евра које је оставио за црне дане, био уверен да је новац украо неко од чланова породице.

На крају је прошлог викенда позвао полицију и пријавио да му је новац највероватније украден, јавља данас пољска телевизија ТВП.инфо.

Полицајце, међутим, није мрзело да потраже новац и врло брзо су нашли металну кутију са 50.000 злота, додуше не на месту где је дека тврдио да ју је последњи пут сакрио.

Породица се договорила да се у интересу мира у кући уштеђевина убудуће повери банци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се