Животиње нам показују шта је љубав

„Будите заједно. Не исти“, нови је слоган „Гугла“, који је за нову рекламу за „Андроид“ искористио видео-материјал дружења различитих врста животиња.

Реклама састављена од кратких делова видео-снимака окачених на Јутјубу показује нам да чак и животиње могу да превазиђу разлике и друже се и слажу.

Невероватне везе и љубави могу да послуже за пример како треба да се понашамо.

Реклама „Заувек пријатељи“ поручује да ако слонче и овца, маче и пар пилића, мачка и пас, куче и делфин, пас и слон, могу да се превазиђу све физичке разлике и искрено се воле, зашто не би и људи, посебно ако смо напреднији.

Једна од необичнијих веза искоришћена за рекламу је она између пса Беле и слонице Баблс. Слоница је усвојена 1983. године као сироче када су јој ловокрадице побиле целу породицу.

Иако је имала све услове у „Миртл бич сафарију“ правог пријатеља је стекла тек 2007. године, када је извођач радова, задужен да направи базен за Баблс, оставио Белу као мало штене у резервату.

Љубав према води одмах је повезала њих двоје. Сада су најбољи пријатељи и, према речима особља, обожавају да се играју и купају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије