Срећник са Тајвана, неповређен пошто га је закачио авион

Таксиста са Тајвана је можда најсрећнији човек на свету, јер је остао неповређен пошто је авион крилом закачио његов аутомобил. У тој несрећи је погинуло најмање 23 људи.

Авион тајванске компаније који се срушио у реку у Тајпеју, приликом пада је, крилом закачио надвожњак и аутомобил који се у том тренутку налазио на том надвожњаку.

Ауто је скоро потпуно смрскан, док возачу није било ништа.

„Онесвестио сам се у моменту када нас је авион ударио“, рекао је возач који се представио само као Џоу, преноси хонгконшки Епл дејли.

Локални медији преносе и како се возач може видети на фотографијама поред аутомобила док телефонира непосредно после несреће. Ипак, он је за сваки случај превезен у болницу.

Лекар Хонг Шићи тврди да је возач претрпео велики шок. Џоу је заспао у болничкој соби, а након што се пробудио пожалио се на болове у очима. Због историје срчаних проблема и претрпљеног шока, преплашени човек је задржан на посматрању.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије