Није дим, магла је око Бурџ Калифе!

Беличаста завеса око централног дела највише зграде на планети није дим, Бурџ Калифа не гори, како се становницима Дубаија вечерас чини, већ је реч о метеоролошком феномену који се јавља у ово доба године, уверавају тамошње власти.

Стотине становника Дубаија који живе у близини Бурџ Калифе објавили су фотографије на друштвеним мрежама уз коментаре да је највиша зграда на планети, понос Уједињених Арапских Емирата, окружена димом и да највероватније у њој нешто гори.

Вест је брзо, попут пламена, стигла у све крајеве света, највише захваљујући корисницима Твитера.

Локалне надлежне службе демантују гласине о пожару унутар Бурџ Калифе и поручују да је све у реду, да је реч о магли, пише портал Еmirates247.com.

„Када температура при оваквој влажности ваздуха досегне одређену тачку, око зграде се формира нешто попут облака. Обична кондензација“, објаснио је представник цивилне заштите нагласивши да се то јавља у ово доба године, те да је реч о безопасној, али јединственој појави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара