Чудо новосадско

Шале у којима се освештавање воде у градском водоводу у Новом Саду пореди са једном од епизода популарних „Мућки“ стигле су и до Велике Британије.

Наиме, британски „Мирор" навео је да су неки грађани упоредили потез са епизодом "The Miracle of Peckham" (Чудо пекамско) једне од најпопуларнијих хумористичких серија свих времена.

У њој Дел Бој и Родни покушавају да убеде вернике да су сузе које теку са лица Богородице у локалној цркви света водица.

Ипак, на крају се испоставило да кров прокишњава и да вода цури са плафона преко лица статуе Девице Марије и да нема говора о чуду.

Британски портал преноси коментаре са сајта 021. „Јесу ли они озбиљни? Зар ово није био један од Дел Бојевих трикова?“, гласи један од пренетих коментара.

„Шта се дешава са људима који нису хришћани? Да ли пролазе као вампири? Да ли им грла горе или се гуше? Или се због овога преобраћају у хришћанство?“, још један је од коментара које је пренео британски портал.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво