Читај ми!

Прогутао Сунђер Боба?!

Радиолози који су снимали плућа малишана примљеног у болницу због гутања ситног предмета, били су и више него изненађени када су у његовом једњаку открили познати цртани лик.

Шеснаестомесечни дечак доведен је у болницу у граду Џеди, у Саудијској Арабији, након што је прогутао ситан предмет.

Доктори су га хитно послали на рендген и имали су шта и да виде - у једњаку дечака налазило се насмејано лице Сунђер Боба, са исплаженим језиком и гледало је право у њих.

Наиме, малишан је прогутао привезак са ланчића његове старије сестре.

„Била сам задивљена колико су видљиви сви детаљи, могли смо да видимо његове пеге, ципеле и прсте“, рекла је докторка Аџили за Livescience.

Привезак је уклоњен из грла дечака и он је пуштен на кућни опоравак.

Рендгенски снимци су касније објављени на форуму, на ком радиолози и студенти медицине размењују искуства о разним случајевима.

Доктор Ендрју Диксон, главни уредник форума Radiopaedia и радиолог болнице „Алфред“ у Мелбурну, рекао је: „До сада смо виђали много невероватних снимака разних страних тела које људи прогутају, али овај је посебно невероватан“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво