Читај ми!

Човек и његов пас у путописној авантури

Познати су као човекови најбољи пријатељи, али за Џона Сторца његов пас је такође најбољи сапутник. Џон, илустратор по занимању, обожава да истражује мало познате пределе, а Вук га ентузијастично прати свуда.

Човек и његов пас у путописној авантури Човек и његов пас у путописној авантури

Џон са Вуком већ годинама обилази планине, кањоне и пустиње широм САД, али и Северне Америке. Наравно, не може да одоли да све то подробно не овековечи фотоапаратом.

У фокусу сваке фотографије - спектакуларни предели и његов најбољи пријатељ.

Вуку је пуно име Волфганг, али му Џон тепа Вулф, што на српском значи Вук.

Усвојио га је из свратишта док је био мали, а последње две године провео је са њим на путописној авантури.

Џон се бави фотографисањем природних лепота и прављењем илустрација, а себе описује као човека са мирним рукама и луталачким ногама.

Свог четвороножног компањона фотографисао је на неким од најлепших места Америке. На Инстаграму га прати скоро 40.000 људи, а фотографије продаје на свом Tumblr блогу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије