Читај ми!

Камере у аутомобилима су прошле године снимиле...

Многи снимци који су камере на контролним таблама у аутомобилима снимиле прошле године – оставиће вас без даха. Неки од учесника су само пуком срећом преживели.

Камере у аутомобилима су прошле године снимиле... Камере у аутомобилима су прошле године снимиле...

Један од невероватнијих снимака је свакако онај када се руски мотоциклиста забио у аутомобил, направио салто и дочекао се на ногама на крову четвороточкаша у који је ударио. Подсећа на неку тачку коју би у Cirque du Soleil изводили.

Не дешава се сваки дан да док мирно возите – педесетак метара испред вас падне артиљеријска граната и остави кратер од неколико метара у пречнику. Баш то се десило човеку у „лади“ близу Доњецка.

Колико претицање камиона може да буде опасно имали смо прилике да видимо пре десетак дана, али свакако најгрозоморнији снимак забележен на белгијском путу када је 25-годишња Џасмин у „форд фокусу“ имала „блиски сусрет“ са два камиона. За дивно чудо, преживела је.

Доктор Гуан Жу имао је непријатну ситуацију када се мешалица за цемент преврнула и забила у његов аутомобил. Срећом, он је на време видео шта се спрема и за длаку се спасао.

Упркос томе што је фото-монтажа, оштећени „тај фајтер“ на путу у Немачкој један је од упечатљивијих снимака.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије