Читај ми!

Идеје за новогодишње фотографије... или ипак нису?

Без обзира на то да ли се фотографишете са својим најближима да бисте имали лепу успомену на празничне дане или да бисте направили новогодишње честитке са личним печатом, важно је како ћете то извести да фотографија не би испала, најблаже речено, чудна. Људи са ових фотографија, изгледа, нису претерано водили рачуна о томе.

Чини се да су бивши британски премијер Тони Блер и његова жена Шери, својом необичном божићном честитком, инспирисали људе да објаве мноштво смешних фотографија на друштвеним мрежама, које су брзо постале веома популарне на интернету.

На фотографијама су забележене чудне ситуације, позе, изрази лица, модне катастрофе и бизарни реквизити за сликање. На неким од њих уопште није јасно шта су фотографисани желели да постигну или прикажу.

Једни су били спремни да храбро издрже хладноћу и скину се усред зиме у купаће костиме како би показали свој нови џакузи, док су други, наравно неуспело, покушали да изгледају као Деда Мраз и његови ирваси.

Неке породице су желеле да на фотографијама буду и њихови љубимци, па на сликама можемо видети и псе, птице грабљивице, патке...

Сви ови свечани портрети изазивају више „ха-ха-ха“ смеха него онај чувени новогодишњи „хо-хо-хо“, који су, у ствари, желели да постигну. 

Погледајте галерију.