Читај ми!

Пас усвојио ласту

Као што је Снупи имао свог Вудстока, лабрадор Рони је на плажи код хрватског места Супетар на Брачу пронашао малу ласту, која му је убрзо постала најбољи другар.

Када је испала из гнезда, Рони је, срећом, био у близини, па је свог газду Дејана Грепа одвео до ласте, преноси портал 24sata.hr.

„Стао је и почео да њушка нешто на зидићу, а кад сам пришао видео сам птичицу. Била је мала, није могла да лети, па смо је однели кући. Прочитао сам да се ласте морају хранити инсектима, али сам пробао са смрвљеном храном за пса и за сада јој иде одлично“, каже Дејан.

Пошто је одрастао окружен мачкама, Рони се савршено привикао на друге животиње.

Сада са својим малим пернатим пријатељем дели храну, брине се о њој, а ласта му чак спава на глави.

„Одмах се видело да је прихватио. Шета му по шапама и глави. Када Рони хоће да се игра, окрене се на леђа, а ласта му шета по стомаку. Једном је чак заспао док му је стајала на глави“, присећа се Сплићанин.

Дејан објашњава и да ће птицу пустити чим буде спремна да лети и уколико буде вољна да се одвоји од Ронија.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије