Читај ми!

Шоља с погледом

Ако икада свратите у овај берлински хотел, имајте на уму да вам боравак у тоалету обезбеђује сјајан поглед на немачку престоницу и зоо-врт, али такође и пролазницима... на вас!

Нови хотел у Берлину нуди пролазницима много више него што очекују – захваљујући стаклима од пода до плафона на тоалетима, пише Дејли мејл

Oва дизајнерска омашка или можда модерна идеја пружају прилично добар увид у то шта гости хотела "25hours Hotel Bikini Berlin" раде у „најприватнијем могућем тренутку“.

Модерни објекат има само осам спратова, што омогућава да се све баш фино види.

Управа хотела се са „очигледним“ проблемом изборила на следећи начин – након што су видели да пешаци фотографишу кориснике „мокрог чвора“, схватили су да је боље да их упозоре.

И тако су у хотелу осванули натписи: „Будите пажљиви, не буље само мајмуни“. 

Наиме, зграда, коју је дизајнирао Вернер Ајслингер са својим тимом, налази се прекопута зоолошког врта.

Чак је и на хотелском веб-сајту истакнуто да је „отворен и за мајмунска посла“.

„Огледало је космополитског Берлина... Хотел није популаран само међу гостима, захваљујући ресторану и бару на врху, са терасом која има првокласан поглед од 360 степени, и на зоо-врт“, наводи се у опису овог угоститељског објекта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије