Читај ми!

Градоначелник Торонта: Не могу да обећам да ћу бити трезан

Контроверзни градоначелник Торонта Роб Форд изјавио је да не може да обећа да ће остати трезан уколико на изборима у октобру буде поново изабран на ту функцију и додао да ће грађани једноставно морати да му верују.

Форд, који се ове недеље вратио на своје радно место у Градској већници Торонта након два месеца проведена у центру за лечење зависности, рекао је у интервјуу за радио станицу Њузток 1010 да не може да обећа нешто над чим „нема контролу“, пренела је агенција АП.

Радио-водитељ Џери Агар је рекао да му је, као некоме ко досад није подржавао Форда, због одсуства обећања да неће поново пити, тешко да замисли да би на изборима за градоначелника могао да гласа да Форд остане на тој функцији још један четворогодишњи мандат.

„То је на вама“, одговорио му је градоначелник и додао: „Мораћете да проучите моју биографију, упоредите је са биографијама мојих противкандидата и заправо ћете морати да ми верујете“.

Форд је ипак истакао да учешће на изборима за градоначелника Торонта, заказаним за 27. октобар, неће негативно утицати на његов опоравак од болести зависности.

Контроверзни градоначелник је почетком недеље изјавио да је користио „сваки тип дроге који можете да замислите“ и навео да је зависност од дроге и алкохола крива за то што је он у јавности користио расистичке и хомофобне изразе.

Форд је признао да је користио кокаин, марихуану и халуциногене печурке, али не и хероин. Он је, такође, признао да је пушио крек, али негира да је зависник од те врсте дроге, а додао је и да је у Градској већници пио, али никад није користио дроге!

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара