Читај ми!

Избачен из авиона јер је гласно певао!

Путник који је гласно певао у авиону једне америчке компаније током лета из Сијетла ка Хавајима, учинио је да се остали путници осећају непријатно, због чега је авион враћен на аеродром где је уз пратњу полиције распевани путник изведен из авиона.

Ненси Трот, портпаролка „Аљаска eрлајнза“ (Alaska Airlines) у чијем је власништву авион у коjeм је био распевани путник, рекла је да је капетан на лету у среду увече донео исправну одлуку из безбедносних разлога.

По њеним речима, путник који је певао изведен је из авиона без инцидената, након чега је авион са 178 људи наставио лет и стигао у Кону рано јутрос по локалном времену.

Трот није знала да каже шта је човек певао или зашто је певао. Она је навела да је посада покушала да га утиша, али да у томе није имала успеха.

Портпарол аеродрома „Си-Тек“ (Sea-Tac), Пери Купер, рекао је да човек који је певао у авиону није ухапшен, већ да је одведен натраг на терминал уз препоруку да резервише лет на другој авио-компанији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара