Читај ми!

Због олује из авиона нису изашли 34 сата!

Путници на линији Њујорк-Хонгконг су у авиону „Катај Пасифика“ провели додатних 16 сати због јаког невремена које их је приземљило у кинески град Џухаи. Пошто им није им било дозвољено да напусте летелицу, 256 људи је у њој укупно боравило више од 34 сата!

Авион кинеске компаније „Катај Пасифик“, на линији Њујорк-Хонгконг, био је због олује задржан више од 16 сати на једном аеродрому у Кини, а путници су све време провели у авиону.

Њихов укупан боравак у авиону, док нису стигли на одредиште, премашио је 34 сата.

Наиме, лет 831 је 30. марта принудно слетео на аеродром у граду Џухаи због невремена и града.

Путници, a било их је 256, су све време провели у авиону „Катај Пасифика“ који је на писти чекао долазак нове посаде пошто је првој екипи истекло предвиђено радно време, саопштено је из те компаније.

Нова 16-члана посада је глисером превезена из Хонгконга до луке Џухаи. Како би пилоти и остали чланови посаде могли да преузму авион и наставе за Хонгконг, на аеродрому Џухаи је организована царинска контрола јер та ваздушна лука иначе нема такву службу.

Авион „Катај Пасифика“ је из Џухаја полетео 31. марта у 13.08, више од 16 сати од слетења у тај кинески град, а у Хонгконг је стигао сат касније.

Лет Њујорк-Хонгконг обично траје 15 – 16 сати, али су због принудног слетања због невремена и чекања на нову посаду, путници на дестинацију стигли тек после 34 сата.

Неки путници су се жалили да им није било дозвољено да напусте авион, али кинеске власти то нису коментарисале, већ су саопштиле да су званичници аеродрома обезбедили путницима воду и храну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара