Читај ми!

Шеик тражи 60 младих помоћница за моду

Богати шеик из Дубаија дао се у потрагу за читавом „армијом“ младих жена које би га пратиле и помагале му на путовањима по Европи, пре свега у одабиру гардеробе!

Кандидаткиње за шеикове асистенткиње морају да имају између 18 и 28 година, да буду елегантне и течно говоре енглески, с тим да је главни адут да се разумеју у моду.

При том, познавање француског и арпаског језика био би „плус“ за оне које би се пријавиле на овај интересантан конкурс.

Да би пронашао одговарајуће асистенткиње, шеик се обратио Мауру Белкару, власнику једне италијанске модне куће и агенције за кастинг, преноси француски лист Фигаро (Le Figaro).

Белкаро тврди да лепота није превасходни критеријум у селекцији „пратиља новог жанра“. Далеко од тога.

„Пре свега се траже искуство, интелигенција и умешност у саветовању“, поверио је овај Италијан британском листу Гардијан.

За путовања приватним авионом, пружање помоћи његовим ћеркама и многобројним супругама приликом куповине, шеик женама које би га, као „модно особље“ пратиле по Паризу, Лондону, Милану или Ибици, дарежљиво нуди 100 долара на дан.

Стотинак жена се, наводно, већ пријавило прошле недеље за овај занимљив посао, од којих је 60 прошло кастинг, али су, услед строгих критеријума, изабране само две.

Са толиким бројем жена и деце, ексцентрични шеик могао би да се нађе на челу највећег светског харема, закључује париски дневник, уз препоруку женама које су лепе, али им мода није јача страна, да се на конкурс за преосталих 58 места не пријављују.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара