Читај ми!

Випове „друге приче“

Слоганом „Хајде да причамо друге приче“, „Вип мобил“ жели да подстакне добронамерне грађане да стварају и деле ведре и хумане приче и тако увеселе свакодневицу. Актери кампање су млади људи из Србије, који својим активностима пружају добар пример целој заједници како се на микро плану живот мења на боље.

„Вип мобил“ се у новој кампањи, под слоганом „Хајде да причамо друге приче“, труди да подстакне грађане да увеселе своју свакодневицу тако што ће обратити пажњу на лепа, позитивна дешавања у окружењу и стварати и делити сопствене приче.

Актери кампање су млади људи из Србије, који својим активностима пружају добар пример целој заједници како се на микро плану живот мења на боље.

Дејан Турк, нови директор компаније „Вип“, позвао је двомилионску „Вип заједницу“ и све људе добре воље да допринесу промени друштвене климе, тако што ће у фокус ставити позитивна искуства.

„Желимо да око иницијативе 'Друге приче' окупимо хиљаде добронамерних суграђана, који ће нас подсетити да свакодневица има ведрију и хуманију страну. Рецимо, упознаћемо средњошколце из Пирота који су одлучили да за матурско вече обуку мајице и фармерке како би новац потрошен на куповину свечаних одела, хаљина и обуће, донирали некоме коме ће та свота бар на тренутак улепшати живот. Размислимо о томе пред наступајуће прославе малих и великих матура, али и других личних или заједничких јубилеја“, каже Турк.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се