Читај ми!

Отровна Вишња бели мантил заменила шипком

Уврежено мишљење да су стриптизете и го-го играчице жртве сиромаштва и принуде, демантовала је докторка Ребека Слејн, некадашњи универзитетски предавач. Ова Британка је бели мантил заменила шипком и под псеудонимом Отровна Вишња отиснула се у воде шоу-бизниса.

Замена лабораторије Универзитетa у Сандерленду ноћним клубовима показала се као „паметан потез“ у каријери докторке Ребеке Слејн, пише Дејли мејл.

Пре неколико година, као докторант предавала је на поменутом универзитету, али је убрзо одлучила да напусти посао предавача и под псеудонимом Отровна Вишња отисне се у воде шоу-бизниса.

Слејнова каже да се никада није покајала што је дала отказ и што је отворила плесну школу.

Љубав према плесу осетила је још у детињству, да би током студирања сваку паузу у учењу проводила на плесном подијуму. Никада је нису привлачиле класичне игре, већ модерне са елементима гимнастике и еротике.

„Све је почело 2011. године када сам у неугледној сали активно вежбала са четири девојке, али убрзо нам се прикључило много жена, да би након неколико месеци схватила да радим са 40 дама. Тада ми је било јасно да морам да преломим и донесем одлуку - или универзитетска каријера, или плес. И наравно определила сам се за своју љубав - игру“, објашњава Слејнова.

Обични тренинзи гимнастике и игре су прерасли у нешто много веће и почела су освајања бројних признања и награда, прича поносна Ребека о својој академији покрета "Cherri Dance".

„Тренутно плесним вештинама подучавам око 150 људи недељно и то је најбоља ствар која је могла да ми се догоди. И даље волим медицину и радим са много жртава насиља. Долазе код мене на плес, како би се рехабилитовале и могу рећи да успевам да их опустим и оснажим, што ми причињава велико задовољство“, закључује Слејнова.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара