Читај ми!

Ноле из Борче vs Федерер из блокова

Нису се срели у Новом Саду, ал' јесу у Београду! Заправо њихови двојници су добили прилику да одмере снаге. Упознајте Нолета из Борче и Федерера са Новог Београда.

Не, није га ветар донео, Борча има свог Нолета и то већ 29 година.

Ненад Чокован рођаке, пријатеље и све који га упознају неодољиво подсећа на нашег најбољег тенисера.

„Другари с тренинга су почели да ме зову тако и то откада је Ноле избио у сам врх, када је избио у првих 10, трећи, други, па први... То је сад већ свакодневица, свки дан има нових анегдота“, објашњава Ненад „Ноле“ Чокован.

До сада су овог момка, који више од тениса воли фудбал, поздрављали пролазници у Кнез Михаиловој и на сарајевској Баш чаршији. Кад падне мрак, каже, никако не може да убеди људе да није Новак Ђоковић.

„Ја се са другарима на Ади опустио, седимо пијемо пиће кад прилази жена са двоје деце, оставља децу и прилази и каже: 'Знам да си ти Ђоковић, знам да нећеш да се експонираш, 'ајде молим те дођи да се сликаш тамо код нас, да нам даш аутограм, да ово, да оно“, прича млади Борчанац.

„Ја стварно не знам, ви грешите“, одговорио јој је Ненад. 

Сусрет Ђоковића и Федерера ниje виђен у Новом Саду, али је зато организован сусрет њихових „дублера“. Осим нашег најбољег тенисера, дублер je нађен и за швајцарску легенду и то у новобеоградским блоковима.

Матија Матовић има 19 година и жељу да постане глумац. Док му се снови не остваре, пристао је да са рекетом у рукама изађе на црту Ненаду.

„На све то гледам као на забаву. Цео тај пројекат је забава, симпатично.. Ако ништа друго, стекао сам једног доброг друга Ненада... Ето, остаће ми у лепом сећању, нити ми смета нити прија нешто претерано“, Матијин је став.

Ретко смо Роџера виђали са брадом и вероватно баш због тога Матија има више мира од свог данашњег ривала.

„Било је пар ситуација кад су ме људе гледали онако, као: 'А, чекај, јесте, ма није, није. Посебно сад у Србији кад је био. Ја сам се баш у то време затекао на аеродрому и да ли је било то због тога не знам“, признаје Матовић.

Док не сниме филм који је одавно у плану, двојица момака наставиће да се друже и збуњују оне који их виде заједно на истом месту.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара