Читај ми!

Перуанка родила са пет година!

Лина Медина, најмлађа мајка у историји, породила се давне 1938. године царским резом са пет година, седам месеци и 17 дана и на свет донела дечака! Девојчица је прву менструацију добила у осмом месецу живота и њено полно сазревање одвијало се муњевитом брзином. Са четири године имала је формиране груди, а са пет кости као у тинејџерке.

Када је давне 1938. године рашчупана Перуанка ушетала у болницу и замолила доктора да из њене ћерке „истера зле духове“, нико није могао ни да претпостави да петогодишња девојчица у стомаку носи бебу, пише Дејли мејл.

Лина Медина, најмлађа мајка у историји, породила се царским резом са пет година, седам месеци и 17 дана!

Њен син Херардо Медина живео је 40 година и преминуо 1979. године од болести коштане сржи. Тек са десет година сазнао је да му Лина није старија сестра већ мајка.

Девојчица је прву менструацију добила у осмом месецу живота и њено полно сазревање одвијало се муњевитом брзином. Са четири године имала је формиране груди, а са пет кости као у тинејџерке.

Име бебиног оца и околности под којима је остала у другом стању никада није открила. Њен отац је ухапшен због сумње на сексуално злостављање, али је касније пуштен услед недостатка доказа.

Медина се седамдесетих удала за Раула Хурада, са којим је добила још једног сина.

Становница сиромашног насеља у Лими већ деценијама одбија да разговара са радозналим новинарима. Лина Медина данас има 80 година.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се