Читај ми!

Тражи се особа за прављење купке и чаја краљици

Собар (или собарица) који ће одржавати накит, припремати купке, помогати у облачењу и доносити чај и доручак потребан је Бакингемској палати. Плата 17.340 евра... годишње.

Бакингемска палата тражи да запосли собара или собарицу који би правио купке, одржавао скупоцен намештај и имао „веома изоштрен осећај за дискрецију“, пише данас на сајту британске краљевске породице.

Собар или собарица „треба да се брине о гостима, укључујући и то да им распакује кофере, одржава накит, припрема купке, помогне у облачењу и доноси чај и доручак“, пише на сајту Atsv7.wcn.co.uk.

Међу задацима су и одржавање тепиха и пода гостинских просторија, намештаја, завеса, уметничких предмета, огледала, чаша и сребрног есцајга.

Собар или собарица треба да води рачуна о детаљима, како би све било најквалитетније и да поштује приватност гостију.

Радно време је 40 сати недељно за годишњу плату од 14.400 фунти (17.340 евра). Собар или собарица ће уз то имати и стан и храну.

Бакингемска палата је лондонска палата краљице Елизабете Друге, а нови собар или собарица ће путовати с краљицом три месеца годишњe, током њених боравака у другим палатама у Великој Британији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије